Friso praktijk

Een nieuw paradigma in de cosmetische industrie

Geplaatst op

Je kunt wel zeggen dat de cosmetische behandelingen die je kunt laten doen in de cosmetische klinieken een zekere industrie zijn geworden. Vroeger was het nog zo dat er een behoorlijk taboe op een cosmetische ingreep lag en dat kwam natuurlijk ook wel omdat de ingreep vaak mislukte en dat mensen er niet zo mooi uit kwamen te zien als ze heel vaak naar de cosmetische kliniek waren geweest. 

Dat had ook een beetje te maken met hoe alle middelen ingezet werden. Tegenwoordig is het allemaal een beetje anders geworden en daar gaan we meer over vertellen in deze blog dus lees snel verder. 

Veranderingen plaatsgevonden hebben 

Het is belangrijk om te weten dat er allerlei veranderingen in cosmetische klinieken plaatsgevonden hebben waardoor het nu mogelijk is om eigenlijk zonder taboe een cosmetische behandeling te laten doen. Je moet bijvoorbeeld denken aan het opvullen van lippen en het weer strak maken van de huid of rimpeltjes weg laten halen met het wondermiddel botox. Heel veel mensen gebruiken botox omdat ze er jonger vanuit gaan zien. 

De belangrijkste veranderingen zijn dat het meer algemeen geaccepteerd is omdat veel meer mensen de behandelingen hebben laten doen en daarbij is het ook nog een keer zo dat de artsen er anders mee omgaan in vele gevallen. Nu is het bijvoorbeeld zo dat de nadruk ligt op het mooier ouder worden en niet meer op het eeuwig jong blijven, dat is een aanzienlijke verschuiving in het paradigma waarbinnen men handelt in de cosmetische industrie.

Populaire behandelingen die mensen vaak laten doen 

Er zijn een aantal behandelingen die vaak gedaan worden in een cosmetische klinieken. Tegenwoordig zijn ze gemeen goed waardoor je zelfs aan de keukentafel kan vertellen dat je bijvoorbeeld je lippen gaat laten opvullen. Misschien niet in alle streken van Nederland is dit het geval, maar in de randstad is het wel echt een dingetje. Dus concreet wordend kunnen we stellen: dat lippen opvullen, botox steeds meer normale zaken worden waar mensen van kunnen profiteren.

Bonus tips: mocht je graag witte tanden willen hebben, dan kun je ze laten bleken bij je tandarts. Deze gebruik peroxide daarvoor. 

Daarnaast laten veel mensen haar terug transplanteren wanneer hun hoofdhaar (deels) uitgevallen is. Bij https://www.haarkliniekdekroon.nl/ weten ze daar meer van. Neem dus snel contact met hen op als het nodig is. 

Gerelateerde berichten

Wat is een bovenooglidcorrectie?

Een bovenooglidcorrectie verwijdert de losse plooien van de huid van het bovenste ooglid. Soms wordt ook vet verwijderd. Er blijven nog enkele...

Lees meer

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kan doen om spoel door het leven te gaan.

Contactgegevens

Via info @ frisopraktijk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden