Friso praktijk

Zorg partners

TANDARTSUNIT

Iedere tandheelkundig professional heeft baat bij het gebruik van een goede tandartsunit, zoals die van Dental. Dental heeft veel ervaring met het leveren van complete tandartsunits en andere faciliteiten voor tandartsen en mondhygiënisten.

TANDARTSEN IN DRIEBERGEN

Dental Friends is een uitstekende tandarts in de regio Driebergen. Wij van Frisopraktijk raden deze Dental Friends van harte aan.

TANDARTS.AMSTERDAM

Op de website www.tandarts.amsterdam vind je snel een Amsterdamse tandartspraktijk die bij jou past.

TANDARTSPRAKTIJK

Wilt u een afspraak maken bij dé tandartspraktijk van Zoetermeer? Neem dan contact op met Tandheelkundig Centrum de Leyens.

OP ZOEK NAAR EEN TANDARTS?

Ga langs bij tandarts Amsterdam en maak gelijk een afspraak!

DENK JIJ GENOEG AAN JE GEZONDHEID?

Zorg voor een gezonde levensstijl, kom sporten bij Your Health in Almere. De sportschool waar jouw gezondheid voorop staat.

TANDARTS HEEMSTEDE

Bent u opzoek naar een tandarts in Heemstede? TandZuiver Heemstede biedt een compleet aanbod van zorg voor uw gebit.

WERKPLEK SCHOONMAKEN CORONA

Voorkom besmettingen met het coronavirus op u werkplek. Het is essentieel dat de werkplek schoon genoeg is zodat bezoekers beschermt zijn tegen het virus en moeilijker wordt om het over te dragen op de werkplek. Corona schoonmaakbedrijf James Cleaning heeft een team die u werkplek kan desinfecteren met speciale apparatuur.

SOLAR CHIROPRACTIC – CHIROPRACTOR

Chiropractie heeft vele voordelen, zoals het verbeteren van je houding, het gezond houden van de darmflora en het verbeteren van je slaap. Kijk op www.solarchiropractic.nl voor meer informatie over holistische chiropractie en het maken van een afspraak bij onze praktijk.

TPBOLO.NL

Zoekt u een tandarts in Amsterdam? De tandartsen van tandartspraktijk Bos en Lommer helpt u graag. Schrijf u via onze website in: tpbolo.nl We plannen graag een kennismakingsafspraak met u in.

TANDARTS RIDDERKERK

Bij tandarts Ridderkerk kan je gelijk aanmelden en werkt enkel met ervaren specialisten. Schrijf je snel in bij deze tandartspraktijk.

MEDIATOR NIEUWEGEIN

Houd je kop erbij tijdens je scheiding. Een scheiding is een hectische periode die veel energie vergt. Schakel daarom op tijd hulp in van een mediator nieuwegein .

GEZOND ETEN IS NOOIT ZO MAKKELIJK GEWEEST

Het is super simpel om gezond te eten. Dit is al helemaal waar als je herbalife nutrition in huis hebt!

STOELMASSAGE OP LOCATIE

Boek direct een stoelmassage op locatie. De professionele bedrijfsmasseurs van Massageprofs.nl komen naar uw kantoor of bedrijf. Bekijk de website van massageprofs.nl en boek uw stoelmassage op locatie.

VOEL JE OPTIMAAL DOOR GOED TE ETEN

Een optimaal gevoel kan je alleen bereiken als je ook optimaal eet. Om het een stuk makkelijker te maken heeft Herbalife een simpele en gezonde oplossing.

GEZONDHEID VOOROP

Onze handen desinfecteren doen we steeds vaker, daarom is het belangrijk dat je voldoende desinfecterende middelen hebt in huis. Papierloods biedt handalcohol waardoor je handen gereinigd worden en je minder kans hebt om een infectie op te lopen.

MAAK EEN VUIST TEGEN KANKER

Het is belangrijk dat we kanker de wereld uit helpen. Maak daarom een vuist vol munten en doneer aan het https://www.wkof.nl/

TANDARTS IN NIJKERK

Als je op zoek bent naar een Tandarts in Nijkerk, dan doe je er goed aan te zoeken naar Tandartspraktijk Nijcare

ARCHIPEL ZORGGROEP VOOR ZORG WELZIJN EN WONEN

Ook als u zorg nodig heeft, wilt u zelf keuzes kunnen maken. Wilt u zo gezond en vitaal mogelijk blijven wonen en leven, op uw manier. Archipel Zorggroep helpt hierbij!

Gezondheid is belangrijk

Om je gezondheid denken is belangrijk. Lichamelijke gezondheid kun je stimuleren door het gebruik van een fitness plaat. Deze kun je aanschaffen op Invitalisbenelux.com/nl/.

Stutjeuitvaartzorg.nl: Uw Partner in Uitvaartzorg

In de emotionele momenten rond een overlijden, biedt Stutjeuitvaartzorg.nl de ondersteuning en zorg die u nodig heeft.

Fit en gezond

Als je fit en gezond wilt zijn, dan betekent dit dat je hele lichaam fit en gezond moet zijn. Hier hoort ook je gebit bij. Je kunt natuurlijk vallen en met spoed naar de tandarts moeten. Het is dan verstandig om spoed tandarts den Haag in te schakelen.

Ontdek de geruststelling van Reliante Care personenalarmering

Voel de geruststelling met onze personenalarmering. Ga naar reliantecare.nl voor meer informatie.

Voel je lekker in je lichaam

Je lekker voelen in je lichaam is erg fijn. Heb je verschillende klachten en weet je niet hoe dit kan? Maak dan eens een afspraak op Dokterfaye.nl om je te laten nakijken.

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kan doen om spoel door het leven te gaan.

Contactgegevens

Via info @ frisopraktijk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden