Friso praktijk

Wangen opvullen: wat zijn de opties?

Geplaatst op

In de cosmetische wereld is steeds meer mogelijk. Zo kun je tegenwoordig ook met een simpele behandeling bij de cosmetisch arts genieten van volle wangen. Maar welke mogelijkheden zijn er voor het opvullen van je wangen?

Drie verschillende soorten fillers

In de cosmetische branche kun je je wangen op laten vullen door drie soorten fillers. In principe zijn alle fillers tijdelijk en veilig. Je hebt de keuze uit Restylane©, Juvéderm© en Radiesse©.

Fillers van Restylane©

De tijdelijke fillers van Restylane© zorgen ervoor dat lijntjes en verslappingen in de hoofdhuid worden opgevuld. Onder de huid wordt het zogenaamde vervangen van hyaluronzuur ingespoten. Het is een natuurlijke vervanger die automatisch wordt afgebroken door het lichaam. Deze fillers zijn een van de bekendste op de wereld. In totaal zijn er al tientallen miljoenen mensen mee behandeld. Direct resultaat is gegarandeerd.

Fillers van Juvéderm©

De fillers van Juvéderm© zijn ook erg populair, maar zijn wereldwijd iets minder gebruikt. Het ingrediënt is volledig lichaamseigen, waardoor het zich onderscheidt van andere merken. Dit materiaal is uitermate geschikt voor de fijne lijntjes in het gelaat. Juvéderm© heeft door de lichaamseigen stof vrijwel geen kans op allergische reacties en geeft een direct resultaat.

Fillers van Radiesse©

De laatste variant stimuleert eigen huideigenschappen voor een natuurlijk herstel en verbetering van de huid. Mensen maken op hogere leeftijd minder collageen aan, de stof die voor een strakke huid zorgt. Radiesse© heeft hierdoor een langere houdbaarheid dan de bovenste twee soorten. Per persoon verschilt het aantal maanden, maar gemiddeld werkt dit tot 12 maanden.

Hulp nodig bij de keuze voor een bepaalde filler?

Bekijk altijd eerst of jouw cosmetisch arts is voorzien van een NVCG-certificatie. Dit kun je direct afleiden aan het logo van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Je weet dan zeker dat je wordt voorzien van juiste informatie van een specialist. Je kunt voor deze check ook de website Nvcg.nl bekijken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kan doen om spoel door het leven te gaan.

Contactgegevens

Via info @ frisopraktijk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden