Friso praktijk

Psycholoog op afstand inhuren

Geplaatst op

Als je problemen hebt en er zelf niet uitkomt is het verstandig om hulp in te schakelen. Bij stress, een depressie of een burn-out doe je er goed aan om de hulp in te schakelen van een psycholoog. Die kan je helpen om hier weer bovenop te komen. Je krijgt middelen en handvatten om deze problemen zelf aan te pakken. Deze aanpak is voor iedereen anders, daarom ga je met een psycholoog in gesprek. Zo komt hij of zij te weten hoe jij in elkaar steekt, wat de oorzaak is van het probleem en welke mogelijke oplossingen er voor zijn. Je kan hiervoor naar een psycholoog toe, maar je kan ook online hulp zoeken.

Online psychische hulp

Praten met een psycholoog online heeft een aantal voordelen ten opzichte van het klassieke gesprek in een kantoor. Zo bevind je je in jouw eigen vertrouwde omgeving en kan je meteen starten met de behandeling. Je hebt geen last van een wachttijd en komt geen bekenden tegen in de wachtkamer. Door de technologische ontwikkelingen is ook jouw privacy op afstand gewaarborgd en kan je overal ter wereld online hulp krijgen. Je bent niet gebonden aan een plek. Verder zijn de kosten lager dan bij een reguliere therapiesessie, zijn de gesprekken vrijblijvend en kan je via de mail gesprekken terug lezen. Bij Psycholoog op afstand zijn alle online psychologen ervaren en BIG geregistreerd en kunnen ze zowel lichte als zware klachten behandelen. Online psychische hulp is op deze manier gemakkelijk te realiseren.

Start je gesprek

Je kan heel eenvoudig starten met een gesprek op afstand bij Psycholoog op afstand. Via de website of de mail vul je jouw gegevens in en wordt er contact met je opgenomen voor een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten. Op die manier kan de psycholoog een inschatting maken van jouw klachten en hoeveel sessies er nodig zijn om het probleem of de problemen te verhelpen. De sessies verlopen via het communicatiemiddel van jouw keuze. Of je nu wil praten via FaceTime, Skype, Whatsapp of één van de vele andere middelen. Alles is mogelijk.

Gerelateerde berichten

De rol van positieve psychologie in het bereiken van welzijn

In de zoektocht naar welzijn en geluk spelen verschillende factoren een rol, en positieve psychologie is een benadering die de nadruk legt op het...

Lees meer

De impact van vermoeidheid op de algehele gezondheid en welzijn

Vermoeidheid is een veelvoorkomend probleem dat een aanzienlijke invloed kan hebben op je algehele gezondheid en welzijn. In deze blog, in...

Lees meer

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kan doen om spoel door het leven te gaan.

Contactgegevens

Via info @ frisopraktijk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden