Friso praktijk

Niet blij met de omvang van uw schaamlippen? Lees hier de oplossing

Geplaatst op

Je hoort niet veel mensen erover praten, maar als vrouw zijnde kan het voorkomen dat er een boel dingen zijn waar je je onzeker over voelt. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld als het gaat om de intieme zone. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je niet tevreden bent met de omvang van de schaamlippen. Wat kun je daartegen doen. Ik heb hier de oplossing voor je.

Schaamlipcorrectie

Net zoals alle mensen, kunnen vrouwen ook onzekerheden hebben. Het kan gaan om allerlei kleine dingen tot de wat grotere dingen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je onzeker bent over de acne die je hebt, of over het net iets meer wegen dan je lief is. Dat kan je zelfverzekerdheid erg naar beneden halen. Want het kan zijn dat dingen anders worden dan je wilt of verwacht.

Maar er zijn ook onzekerheden waar niet heel veel over gesproken worden. Bijvoorbeeld als het gaat om onzekerheden in de intieme zone. Om de een of andere reden wordt daar niet heel veel over gesproken. We gaan er meestal vanuit dat iets hoort te zijn zoals het is, maar dat is meestal omdat je niet weet hoe het anders is. Het kan voor komen dat je niet tevreden bent met de omvang van je schaamlippen. Maar wat is de oplossing voor jouw probleem?

De reden voor een correctie

Er zijn een heleboel vrouwen die vinden dat de schaamlippen of te groot zijn of gewoon niet zijn zoals ze willen. Daarvoor gaan ze naar een betrouwbare kliniek waarin ze een schaamlip correctie ondergaan. In dit soort klinieken kunnen ze de schaamlippen verkleinen tot een formaat waar jij tevreden mee bent.

Een schaamlipverkleining wordt vaker gedaan dan je verwacht er zijn jaarlijks 5000 behandelingen voor een schaamlip correctie. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een schaamlip correctie zou willen. Misschien schaam je je voor de omvang, of brengt het je ongemak tijdens het fietsen of wandelen. Een paar dagen na de behandeling kun je al goed beoordelen of je tevreden bent met het resultaat.

De behandeling

Als je een schaamlip correctie wilt, is het handig om te weten wat er precies gedaan wordt. Bij de correctie worden de uitstekende delen van de kleine schaamlippen weggehaald. Na de behandeling zijn ze qua formaat weer in verhouding met de grote schaamlippen. Het slijmvlies dat over is wordt gehecht met dun oplosbaar hechtdraad. Die hoeft later ook niet verwijderd te worden. Zo een behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Een schaamlipcorrectie kost ongeveer rond de €3200 euro. Een correctie voor de binnenste of de buitenste schaamlippen, daar betaal je ongeveer €2000 voor.

Gerelateerde berichten

De rol van positieve psychologie in het bereiken van welzijn

In de zoektocht naar welzijn en geluk spelen verschillende factoren een rol, en positieve psychologie is een benadering die de nadruk legt op het...

Lees meer

De impact van vermoeidheid op de algehele gezondheid en welzijn

Vermoeidheid is een veelvoorkomend probleem dat een aanzienlijke invloed kan hebben op je algehele gezondheid en welzijn. In deze blog, in...

Lees meer

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kan doen om spoel door het leven te gaan.

Contactgegevens

Via info @ frisopraktijk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden