Friso praktijk

Leuke verpleegkundige artikelen voor de zorg

Geplaatst op

In deze tijden van het coronavirus verdienen onze zorghelden wel een beetje extra aandacht. Zij zijn met elkaar aan het strijden voor de levens van vele mensen. Laten we ze daarom niet vergeten! Maar hoe kan je nu laten zien dat je aan ze denkt? Ten eerste blijf zoveel mogelijk binnen. Maar je kunt ze natuurlijk ook echt bedanken door wat leuks voor ze te verzinnen. Zo zijn er heel veel leuke verpleegkundige artikelen te koop waardoor je hun werk een stukje leuker kan maken. Zo kun je een verpleegstershorloge kopen of verpleegkundige sokken of een verpleegkundige schaar. Deze zijn er in verschillende kleuren en met verschillende prints. Deze zijn een stuk leuker dan de gewone spullen vanuit het ziekenhuis.

Een verpleegstershorloge

In Nederland is voor iedereen de tijd belangrijk. Maar zeker in de zorg is de tijd onmisbaar er kunnen zelfs mensen levens van af hangen. Maar omdat er veel verschillende hygiëne regels zijn mogen er geen sieraden gedragen worden. Zo zijn ringen, armbanden en horloges ten strengste verboden. En dit is ook logisch want er kunnen natuurlijk overal bacteriën onder gaan zitten. Als je dan naar de volgende patiënt gaat kan je deze bacteriën weer overbrengen naar de volgende patiënt. Vaak mogen wat kleinere oorbellen wel, en ook kettingen zijn niet helemaal verboden. Ook daar zijn wel weer regels aan verbonden.

Maar waar haal je dan je tijd vandaan? Tegenwoordig dragen we allemaal wel een smartphone bij ons maar daar mag een verpleegkundige niet mee bezig zijn tijdens het werk. Daarom is er een verpleegstershorloge ontworpen die speciaal is voor de mensen die in de zorg werken.  Het fijne en het handige aan deze horloges is dat ze niet om de pols hoeven. Dit horloge heeft namelijk een clip aan de achterkant zitten, zo kun je hem gemakkelijk aan je uniform vastmaken.

Je outfit een nieuwe look geven?

In een ziekenhuis dragen alle verpleegsters dezelfde kleding. Je kunt dus niet laten zien hoe jij bent als individu. Maar met dit horloge kan je een nieuwe look aan je uniform geven. Alle horloges zijn namelijk in veel verschillende kleuren en materialen te verkrijgen. Zo zijn er de horloges die in een siliconen hoesje zitten. Je kan dan verschillende hoesjes kopen en het uurwerk kan je dan afwisselen zo kan je blijven vernieuwen. Ook zijn ze er met leuke printjes. Deze zullen de aandacht van kinderen krijgen en zeker als je op een kinderafdeling werkt. Maar er zijn ook hele hippe en moderne modellen te koop. Deze zijn te verkrijgen in goud, zilver en rosé goud.

Wat de uurwerken ook nog eens super fijn maakt is dat ze Zweeds zijn. En Zweedse uurwerken staan om hun nauwkeurigheid en de goede werking bekend. Kortom het zijn horloges van uitstekende kwaliteit en ze hebben ook nog eens de looks. Dus wil je een verpleegster verassen of bedanken denk dan aan een leuk horloge voor hem of haar.

Gerelateerde berichten

De rol van positieve psychologie in het bereiken van welzijn

In de zoektocht naar welzijn en geluk spelen verschillende factoren een rol, en positieve psychologie is een benadering die de nadruk legt op het...

Lees meer

De impact van vermoeidheid op de algehele gezondheid en welzijn

Vermoeidheid is een veelvoorkomend probleem dat een aanzienlijke invloed kan hebben op je algehele gezondheid en welzijn. In deze blog, in...

Lees meer

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kan doen om spoel door het leven te gaan.

Contactgegevens

Via info @ frisopraktijk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden