Friso praktijk

Dit is het verschil tussen een AED kopen of leasen

Geplaatst op

Ben je ondernemer en werk je met mensen op de werkvloer die bekend zijn met hartproblemen of wil je overal zo goed mogelijk op voorbereid zijn? Dan is het een goed idee om een Automatische Externe Defibrillator (AED) in je kantoor of bedrijfspand op te hangen. Je kunt er ook voor kiezen om een AED in je woning of woonwijk te plaatsen. Op die manier heb je altijd een slim medisch apparaat in je directe omgeving, die je in geval van nood kan ondersteunen om levens te redden. Op deze pagina wordt er zowel op het kopen als leasen van een AED ingegaan. Je komt erachter wat de voordelen van beide opties zijn en wat je van de leverancier kunt verwachten als je voor een lease AED kiest.

Welke voordelen zitten er aan een AED kopen?

Een AED kopen zorgt ervoor dat je in één keer eigenaar wordt van een AED, die je in jouw directe omgeving kunt laten plaatsen. Wanneer je er eentje koopt, kun je dit zowel particulier als zakelijk doen, Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om met een aantal mensen in de woonwijk of een aantal ondernemers uit hetzelfde winkelcentrum, gezamenlijk eentje aan te schaffen. Het mooie aan het kopen van een AED is, dat je altijd garantie krijgt van de leverancier. Mocht er onderhoud dienen plaats te vinden, kun je dit zelf of via een monteur van de leverancier regelen.

Als je ervoor kiest om een AED te kopen kun je uit verschillende modellen kiezen. Sommige kunnen spraak gestuurde opdrachten aan je geven tijdens het reanimeren en andere zijn weer speciaal ontwikkeld voor kinderen. Dit is bijvoorbeeld handig voor de kinderopvang.

Wat kun je verwachten van de leverancier als je een AED gaat leasen?

Een AED leasen brengt vele voordelen met zich mee. Allereerst betaal je een vast maandbedrag, waarna je de AED gedurende het leasecontract kunt gebruiken. De monteur komt het medische apparaat installeren en legt je kort uit hoe het werkt. Mocht er onderhoud aan de AED moeten plaatsvinden, zit dit bij de maandelijkse kosten inbegrepen. Wordt de AED gestolen of is het apparaat ernstig beschadigd? Dan kun je op korte termijn een nieuwe verwachten. Wanneer je vragen hebt over het apparaat, kun je kosteloos de leverancier opbellen. De service bij het leasen van een AED is erg klantvriendelijk en je wordt zo snel mogelijk geholpen als er iets mis is met de AED. 

Gerelateerde berichten

Alles over eetstoornissen wat je moet weten

Een eetprobleem kan voor verschillende mensen op heel verschillende manieren verschijnen. Een persoon kan worstelen met ernstige eetbuien of een...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2023 Alle rechten voorbehouden