Friso praktijk

4 gezonde snacks en repen

Geplaatst op

Veel mensen willen enerzijds gezond eten, maar toch ook genieten van lekkere snacks. Er zijn tegenwoordig snacks en repen op de markt die zeker niet gezond zijn, maar minder ongezond zijn dan andere snacks en snoepgoed. Op deze manier kun je toch genieten van lekkere snacks, zonder dat je direct heel ongezond bezig bent. In deze blog tippen wij je over 4 lekkere snacks en repen.

Groenten chips

Chips van groenten wordt steeds populairder als snack bij de borrel. Deze soort chips bevat minder vet en heeft een wat andere smaak. Ingrediënten die bij deze chips vaak voorkomen zijn zoete aardappel, wortel, sperziebonen, taro, kalebas en zeezout. Voor kinderen zijn groente chips een fijne manier om groenten te proberen. Chips willen ze vaak wel, dus is dit de ideale manier om je kinderen groenten te leren eten. Daarnaast kunnen je kinderen met deze soort chips snacken, zonder dat ze veel ongezonde vetten eten.

Fruitblokjes

Blokjes van ananas, papaja of bijvoorbeeld kokos worden ook steeds vaker genuttigd als tussendoortje. Naast het gebruiken van fruitblokjes als snack zijn de blokjes ook ideaal te gebruiken bij smoothies, yoghurt, salades en andere gerechten. Lekker snacken, zonder dat je direct veel suikers en vetten naar binnen werkt.

Bosvruchten- en fruitmix

Het is ook mogelijk om een mix te halen van allerlei soorten bosvruchten en fruit. Kies bijvoorbeeld voor een bosvruchten mix van kersen, aardbeien, cranberries, blueberries en mango. Een heerlijke verfrissende combinatie. Ook bestaan er exotische fruitmixen met bijvoorbeeld appel, ananas, papaja, kokos, cranberries en moerbeibessen. Kies de fruitmix met soorten fruit die je het beste vind smaken en snack er op los!

Taste of nature repen

Om ergens heen mee te nemen zijn de repen van Taste of nature erg handig en lekker. Kies bijvoorbeeld voor de smaken cranberry, goji, kokosnoot of brazil nuts. Deze repen bevatten geen lactose, gluten, weinig zout, geen kunstmatige toevoegingen en kleurstoffen en veel vezels. Zo snack je een heerlijke reep en krijg je toch de juiste voedingswaarden binnen.

Analyse van je levensmiddelen

Het smaakt allemaal heerlijk. Maar zit er in de producten echt wat er wordt aangegeven. Wil je dit laten testen neem dan een kijkje op de website van tlr-international.com

Gerelateerde berichten

Verloskundigen in Amsterdam: bevallen en begrijpen – klik hier voor informatie

Het krijgen van een baby is een levensveranderende gebeurtenis en een reis vol spanning en verwachting. Een belangrijk onderdeel van deze reis is het...

Lees meer

Colloïdaal zilver zalf met goud: een innovatieve benadering van huidverzorging

In de wereld van natuurlijke huidverzorgingsproducten neemt colloïdaal zilver zalf een bijzondere plaats in. De toevoeging van goud aan deze zalf...

Lees meer

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je kan doen om spoel door het leven te gaan.

Contactgegevens

Via info @ frisopraktijk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden